منتديات ورد للفنون التشكيلية و اليدوية  

العودةالعودة   منتديات ورد للفنون التشكيلية و اليدوية > ورد للفنون منتديات عامة > المقترحات طلبات الاعضاء شرح طريقة رفع الصور اضافة مشاركة

المقترحات طلبات الاعضاء شرح طريقة رفع الصور اضافة مشاركة منتدى المقترحات و طلبات الاعضاء كلما تميزت المقترحات بفائدة عامة كانت اولي للتنفيذ الفورى

02-16-2015, 03:10 AM   #1
dodo4m82
شريك
stars-1-3
 
تاريخ التسجيل: Feb 2015
الدولة: مصر
المشاركات: 47
تعالى اقولك على سر البطاطس الشيبسي ولا سلق ولا حاجه

Facebook Twitter Google LinkedIn vkontakte messenger Digg

basmala

ازيكوا يا احلى اعضاء فى الدنيا
انا جيلكم اقولكم على ازاى البطاطس الشبسي الصح مقرمشه ورقيقه وباطعمه مختلفه

انا لقيت ناس كتير اوى بيقولوا طرق للبطاطس المقليه الصوابع والشيبسي علشان تطلع زى بره ومقرمشه

انا هقلكم انا جارتى الله يمسيها بالخير ست بيت درجه اولى علمتنى البطاطس الشيبسي
ولا سلق ولا يحزنون كل اللى فالموضوع انك هتقطعى البطاطس حلقات رفيعه اوى وتغسليها وترشي عليها شويه ملح
ولو كنتى هتعمليها بطعم الفراخ بلاش الملح خالص وهقلك ليه بس وهتقليها

وطبعا هتقولى منا بعمل كده وبتطلع طريه ايه الجديد
الجديد انك تحطى زيت غزير عادى معروف

لا الجديد بجد انك تحطيها والزيت بارد اه بارد والله بارد مش هتشرب الزيت ولا حاجه
وتوطى النار خالص عالاخر وتنسيها وتبقى حاطه كميه مناسبه للطاسه
علشان هنضيف شويه زيت تانى فى تانى رصه
لتبريد الزيت و ماتبقاش وحدات البطاطس فوق بعض
وممكن بطرف سكينه تبعدى اللى فوق بعض من على بعض بس
وهتاخد شويه وقت بس هتدعيلي لانها هتطلع مقرمشه 100%
والله اهم حاجه تطلعيها لما تصفر ماتستنيش لما تنشف جو الزيت اوى
لانها هتطلع تبقى سنه مقرمشه وهتقرمش اكتر

لما تطلع نيجى بقى للطعم انا لما بعملها بالكارى بضيف الكارى بعد مابتطلع على طول وهي بتغلى
وبطعم الدجاج بمرقه الدجاج الفوريه وارش رشه خفيفه لان فيها ملح وبتدى الطعم
وبطعم اللحمه مرقه اللحمه زى الفراخ بالظبط تمام لحد كده تمام

نجى بقى للصوابع عوزه تعملى بطاطس فارم فريتس فى بيتك
يبقى لا تسلقى ولا تتعبى نفسك كل اللى هتعمليه
انك هتجيبى مثلا كيلو بطاطس وتقطعيه صوابع وسط
وتقليها نصف قليه يعنى لما تحسي انها دخله عالسوا
تطفى النار وتطلعيها على ورق يمتص الزيت
وطبعا هتنزل كميه زيت لا باس بها
واول ماتبرد تحطيها بالراحه فى اكياس او كيس واحد انتى وراحتك
وعلى الفريزر تجمد ومنين تحبى تكلى بطاطس تطلعى وهتقلى وهتدعيلي وانتى بتكليها
لانى بامانه جربت حكايه سلقها فى ميه وخل وملح وطلعت وحشه جدا والله بس جربوا وهتدعولى
وعلى فكره انا استاذه فى اكل التيك واى وههريكوا وصفات من دى
اسيبكوا تجربوا واوعوا تنسوا دعوه حلوه بانى اخاوى ابنى
واللى تبوظ منها ماتدعيش عليا بس اضمنلكوا لو عملتوا زى مابقول
هتطلع زى اللى بره بالظبط

امانه على كل وحده تجربها وتقلنا طلعت معاها ازاى سواء نجحت ام لا
dodo4m82 غير متواجد حالياً  
02-16-2015, 04:46 AM   #2
هند
مراقب عام
Crown5
 
تاريخ التسجيل: Sep 2007
الدولة: مصر - المنوفية
المشاركات: 10,714

اهلا بك دودو
نورتى المنتدى

البطاطس الفارم فريتس فعلا دى طريقتها انا مجرباها
لكن الشيبسى طريقته جديده عليا
نجربه ان شاء الله
بس حابه اقولك لو بتعملي الشيبسى فى البيت
لتجنب اضراره من مكسبات طعم ومواد حافظه وخلافه
فالمرقه فيها اضرار يمكن اكتر من الموجوده فى كيس الشيبسى
ممكن نخلينا فى المضمون ونكتفى بطعم الملح او الشطه والليمون
وايه رأيك لو بشرنا على البطاطس
وهى ساخنه جدا قطعة جبنه رومى مثلا
ممكن تسيح عليها وتدينا طعم الجبنه
شكرا لك دودو
وربنا يحقق لك امنياتك ان شاء الله
__________________

signature

هند غير متواجد حالياً  
02-16-2015, 07:02 AM   #3
هالة
مراقب عام
Crown5
 
تاريخ التسجيل: Jun 2007
الدولة: القاهرة - الاسكندرية
المشاركات: 26,198

يا هلا يا هلا
بالشيف الجميل
دودو
ربنا يرزقك ان شاء الله
ذرية صالحة وتجيبي
بنوتة جميلة اخت لفارسك الغالي
نورتي بيتنا الجميل
بوصفاتك الشهية اكيد
تسلمي يا غالية للوصفات
الموفرة للفلوس والقلق من
شراء البطاطس الجاهزة
وزي ما هنودة الحلوة قالت
وهي خبيرة التحاليل الغذائية
في بيتنا الجميل
المرقة الفورية اضرارها كثيرة
والطعوم المعتادة من ملح وبهارات
اظنها كافية
في انتظار تفانينك المطبخية
نورتينا مرة ثانية وتسلمي حبيبتي

__________________

signature

هالة غير متواجد حالياً  
02-17-2015, 09:21 PM   #4
dodo4m82
شريك
stars-1-3
 
تاريخ التسجيل: Feb 2015
الدولة: مصر
المشاركات: 47

هند
اهلا بك دودو
نورتى المنتدى

البطاطس الفارم فريتس فعلا دى طريقتها انا مجرباها
لكن الشيبسى طريقته جديده عليا
نجربه ان شاء الله
بس حابه اقولك لو بتعملي الشيبسى فى البيت
لتجنب اضراره من مكسبات طعم ومواد حافظه وخلافه
فالمرقه فيها اضرار يمكن اكتر من الموجوده فى كيس الشيبسى
ممكن نخلينا فى المضمون ونكتفى بطعم الملح او الشطه والليمون
وايه رأيك لو بشرنا على البطاطس
وهى ساخنه جدا قطعة جبنه رومى مثلا
ممكن تسيح عليها وتدينا طعم الجبنه
شكرا لك دودو
وربنا يحقق لك امنياتك ان شاء الله


شكرا لردك الجميل ولمعلومتك المفيده وان شاء الله اعمل زى ماقلتيلى واتمنى تقبلونى بينكم
dodo4m82 غير متواجد حالياً  
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ocllapseimg_forumrules تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

ward2u المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
مقلمه جميله من اكياس الشيبسى nour الاشغال الفنية اليدوية خامات البيئة الطبيعية والمصنعة 9 01-21-2015 07:09 AM
صدور الفراخ بشرائح الشيبسى المقرمشه فى الفرن منى سامى مطبخ ورد للفنون اسهل طرق تقديم اطباق وصفات طبخ خضروات فواكة حلوى 6 12-19-2014 09:04 PM
اظافر روعه اخر حاجه شريرة منتدى حواء جمال اناقة اتيكيت مرأة امومة طفل طفولة اسرة 4 10-23-2011 10:18 PM
اختبر قوة حبك لله تعالى شذى الورود منتدى اسلامي القرآن الكريم السنة النبوية موضوعات قصص دينية 14 03-12-2011 04:55 PM
حصلتي ليها كرش من علبه الشيبسى بالخطوات حبي الوحيد الاشغال الفنية اليدوية خامات البيئة الطبيعية والمصنعة 10 03-04-2011 03:48 PM


الساعة الآن 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc