منتديات ورد للفنون التشكيلية و اليدوية  

العودةالعودة   منتديات ورد للفنون التشكيلية و اليدوية > ورد للفنون منتديات عامة > المقترحات طلبات الاعضاء شرح طريقة رفع الصور اضافة مشاركة

المقترحات طلبات الاعضاء شرح طريقة رفع الصور اضافة مشاركة منتدى المقترحات و طلبات الاعضاء كلما تميزت المقترحات بفائدة عامة كانت اولي للتنفيذ الفورى

02-16-2015, 02:48 AM   #1
dodo4m82
شريك
stars-1-3
 
تاريخ التسجيل: Feb 2015
الدولة: مصر
المشاركات: 47
سلطة كول سلو كنتاكى او بيتزا هت من ايديا وتحدى

Facebook Twitter Google LinkedIn vkontakte messenger Digg

basmala

طبعا عشان اثبت انى عضوة فعاله وحابه منتداكم هنزلكم وصفتى الخاصه جدا ومميزه عن السلطه المحبوبه كول سلو


اتحدى اى وحده
تجرب الطريقه دى وتقلى انه مش زى اللى فى فى المطعمين دول بالظبط
كنتاكى وبيتزا هت
بجد تحدى من عندى على الوصفه دى سيبك من

انا جربت كتير وبامانه شيف زميل جوزى اللى ادهانى وطلعت تجنن سلطه كول سلو كنتاكى وبيتزا هت من عندى وطعم زى اللى بره وتحدى....وبالصور
من الاخر هستنى منك وانتى تدوقيها دعوه حلوه زيك ماشي ندخل عالمكونات



كرنبه صغيره او قلب كرنبه مع بعض الاوراق القريبه منه
جزر مبشور خشن اى
كوب لبن رائب (هام جدا) ولا يمكن استبداله او الاستغناء عنه
1.5كوب سكر ناعم مش بورده زى سكر الاسره كده ومتخفوش من الكميه
معلقه غرف الطعام مايونيز او 3 معالق طعام منه
رشه ملح
رشه فلفل ابيض هام ايضا


نجى بقى للطريقه ودى مهم اوى والتكنيك بتعها مهم تمام
هنضرب الكولسلو فى الكبه للحصول على طعم سلطه كنتاكى او تبشري الكرنب بالمبشره الكهرباء او تقطيعها بالسكين للحصول على طعم كول سلو بيتزا هت
واكيد بتسالوا الفرق فى التقطيع يفرق فى الطعم اقلك اه ضرب الكرنب فى الكبه بيحافظ عالسوائل اللى فيه فبينزل صوص اللى هو زى اللبن اقل والبشر العكس بينزل سائل كتير
وبعدين نحط الكرنب فى طبق غويط ونحط عليه اللبن الرائب واوعى تزودى كميه اللبن ونحط السكر ونلبس جوانتى ونبتدى نقلب بايدنا من تحت لفوق لحد ماتحسي ان السكر ذاب
ثم تحطى رشه الفلفل والملح والجزر وتقلبى تانى ومتقلقيش من كميه السكر هتبقى حلوه اوى ورشه الملح هتعادل الطعم
ومتقدريش تحكمى ان السكر زايد الا بعد مرور ساعتين عالاقل لان الطعم بيتظبط بعد نزول السوائل اللى فى الكرنب والجزر بعد كده تضيفى مغرفه محترمه مايونيز وتقلبيه


وفعلبه بلاستيك تحطيها وتغطيها وتنسيها ساعتين تلاته وبعدها لما تدوقيها هتدعيلى من قلبك لانى وفرتلك 14 جنيه حق طبق نونو فى بيتزا هت ولانك هتبقى مميزه فى عائلتك انك شيف زى بره بالظبط
وماتنسوش تدعولى

dodo4m82 غير متواجد حالياً  
03-04-2015, 01:41 PM   #2
amatouallah
شريك جديد
stars-1-2
 
تاريخ التسجيل: Dec 2014
الدولة: المغرب
المشاركات: 9

وصفة مشهية و لكن مع الصور ستكون افضل
amatouallah غير متواجد حالياً  
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ocllapseimg_forumrules تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

ward2u المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
سلطة فواكه وصفه من مطبخى بالصور شقراء الجزائر مطبخ ورد للفنون اسهل طرق تقديم اطباق وصفات طبخ خضروات فواكة حلوى 11 05-29-2013 07:47 PM
سلطة الخضار بالنودلز شهية سمو_الروح مطبخ ورد للفنون اسهل طرق تقديم اطباق وصفات طبخ خضروات فواكة حلوى 6 12-10-2012 04:50 PM
كنتاكى كرسبى واسبايسى من مطبخى منى سامى مطبخ ورد للفنون اسهل طرق تقديم اطباق وصفات طبخ خضروات فواكة حلوى 11 09-05-2012 06:55 PM
سلطة فواكه بطريقتى الخاصة منى سامى مطبخ ورد للفنون اسهل طرق تقديم اطباق وصفات طبخ خضروات فواكة حلوى 12 05-10-2010 07:48 AM
سلطة المعكرونة بالجبن والفلفل شريرة مطبخ ورد للفنون اسهل طرق تقديم اطباق وصفات طبخ خضروات فواكة حلوى 2 01-13-2008 07:41 AM


الساعة الآن 03:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc